Обичам лятото и приятното усещане за лекота и свобода, с

...
Обичам лятото и приятното усещане за лекота и свобода, с
Коментари Харесай

Пет полезни продукта, които ще защитят босите ни крака през лятото

Обичам лятото и приятното чувство за лекост и независимост, с което ме изпълва. Но през този сезон постоянно вървим с обувки на босо, а това постоянно и съвсем незабавно основава ред неудобства.

Лично аз мразя дискомфорта, обвързван с контузиите, които от време на време ми нанасят някои от моите обувки. Често това напълно не е обвързвано с качеството на самите обувки и не може да бъде избегнато, изключително при моделите с високи токове или по-стегната задница, така наречен форт.

В такива моменти удоволствието от разходките по улиците изцяло се изпарява и изгубвам предпочитание за каквото и да било.Имам среща с другари, вземам решение, че ще бъда неотразима и обличам обичаната си рокля и обувки с висок ток. Тръгвам бодро с необятна усмивка и изправена походка, предвкусвайки идните страсти и приятни моменти. Чувствам се красива и харесвана, и това проличава по погледите на близките. Неусетно лекият бодеж в ахилесовото сухожилие, който съм усетила доскоро, стартира да се трансформира в пареща и неприятна болежка. Започвам да забавям ход и да изгубвам осезаемо от своя искра. Болката пораства, а аз се умалявам и прегърбвам, заприличвайки съвсем на Квазимодо, пременил се в бална рокля. Настроението ми е изцяло унищожено, а желанието ми за близка среща с другари е изцяло изчезнало...

Звучи познато нали?

Нямам концепция за какво в никакъв случай до момента не съм се сетила да ревизира дали има артикули, които могат да ме предпазят от сходни сюжети. Миналата седмица, разхождайки се по улиците на Лион, видях десетки дами със силиконови протектори на ахилесовото сухожилие; запитах се – какво очаквам? Влязох в първата аптека, която видях и си купих няколко извънредно готини неща. Сигурна съм, че ги има и у нас, въпреки и да не съм проверявала категорично.

Вероятно доста от вас ги употребяват и ги познават, само че ще се веселя, в случай че съм потребна даже и на еднo момиче. Ето ги:

1. Силиконов протектор за ахилесовото сухожилие
2. Възглавнички за напречен свод
3. Предпазител за пръст на крайници
4. Възглавнички от гел за обувки с висок ток
5. Възглавнички за мазоли

Готови сте за незабравимата вечер!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР