Обезкървено тяло на млада жена е открито в църква в

...
Обезкървено тяло на млада жена е открито в църква в
Коментари Харесай

Лов на духове или жертвоприношение: Обезкървен труп на жена е открит в църква

Обезкървено тяло на млада жена е намерено в черква в Италия, оповестява локалната полиция, като прибавя, че жертвата евентуално е ловувала духове и е изглеждала като " ходещ мъртвец " преди ужасяващата си гибел.

Жертвата, 22-годишна французойка, която е посочена като Ауриана Натали Лайзън, може да е станала жертва на " ликвидиране по взаимно единодушие " или жертвоприношение - теории, които проверяващите в селцето Ла Сале в долината на Аоста изследват.

Auriane Nathalie Laisne. Questo è il nome della ragazza di 22 anni trovata morta il 6 aprile nell’x cappella di una chiesa a La Salle in Valle d’Aosta. Viveva a Saint-Priest, cittadina dell’area metropolitana di Lione.
— La Citta News (@lacittanews)
Свидетел разказва, че в дните преди гибелта ѝ в края на предишния месец е видял Лайзън наоколо с другар от мъжки пол, и твърди, че двойката е била облечена в тъмни облекла " като вампири ".

По-късно, на 6 април, разлагащото ѝ се тяло е намерено от екскурзиант и се счита, че е била мъртва от няколко дни, а облеклата ѝ са били пропити с кръв. Част от кръвта на мястото на случая е била изчистена от пода, оповестяват от полицията за CNN.

Аутопсията посочила, че Лайзън е била намушкана неведнъж с нож в региона на шията и корема, а също по този начин имала огнестрелни рани по шията и тялото, които съгласно полицията може да са били нанесени след гибелта ѝ.

Identificata la ragazza 22enne trovata morta in una chiesa abbandonata nei boschi di: è Auriane Nathalie Laisne. Arrestato in Francia Teima Sohaib, il presunto omicida
— Corriere Nazionale (@CorrNazionale)
Разследващите почнали неотложно търсене на мъжа, който е бил забелязан с нея, и в последна сметка го откриват във Франция късно нощес.

21-годишният италианец Тейма Сохаиб е бил задържан в Лион по съмнение в ликвидиране. В момента той е изправен пред съда във френския град Гренобъл.

Свидетел споделя, че е видял Лайзън и млад мъж, който в този момент е разпознат от полицията като Сохаиб, дружно в региона преди дни.

Според сведенията те са споделили, че Лайзън е изглеждала " доста красива, само че страдаща, изтощена ".

Описали мъжа като " с черни къдрици и маслинов загар ", споделили, че изглеждал " доста по-млад ", и добавили, че " не изглеждал като принудител, надалеч от това ".

Лайзън е от Сен-Прист, градче покрай Лион, и се твърди, че фамилията ѝ е пътувало до Италия, с цел да разпознава тялото ѝ.

По данни на полицията младата жена е била облечена с чеп, пуловер и мрачно палто.(

E' stata identificata dai genitori la ragazza uccisa vicino ad Aosta. Si chiamava Auriane Nathalie Laisne. Ieri sera a Lione è stato arrestato dalla Gendarmerie Teima Sohaib, 21 anni di nazionalità Italiana, sospettato del delitto.
— Agenzia ANSA (@Agenzia_Ansa)
Сохаиб е роден в италианския район Марке и е наследник на египетски имигранти. Живял е в Гренобъл, във Вал д'Изер, Югоизточна Франция.

Сохаиб е търсен във Франция и Италия от края на март за " нарушение на правосъдния надзор ", оповестява Sky Italy.

Полицията оповестява, че гибелта на Лайзън може да е обвързвана със съревнование за лов на духове в TikTok, което е станало известно измежду младежите във Франция.

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР