Обемът на търговията между Русия и Германия за първото полугодие

...
Обемът на търговията между Русия и Германия за първото полугодие
Коментари Харесай

Санкции? Въобще не сме чули! Русия и Германия увеличават стокообмена

Обемът на търговията сред Русия и Германия за първото полугодие на 2017 година е повишено с една четвърт и доближава съвсем 30 милиарда евро. През 2016 година бизнесът сред двете страни се приближи едвам след осмия месец.   През интервала от януари до юни 2017 година размерът на немския експорт за Русия е повишен до 12.7 милиарда евро (+26,3% по отношение на миналата година). Това излиза наяве от документи на Източния комитет на немската стопанска система. " Икономическият напредък в Русия и положителното търсене се отразяват добре на немските артикули и засилват немския импорт в Русия ", разяснява данните шредседателят на Комитета Волфганг Бюхеле.
Според Бюхеле, за цялата 2017 година износът на Германия в Русия може да нарасне с 20%.

Впечатляващия растеж на търговията обаче се случва на фона на много облачна атмосфера. " Новите наказания против Русия, чийто въпрос за използване остава отворен, внасят забележителна нерешителност в немския бизнес ", предизвестява Бюхеле.

По думите му, глобите, като Демоклов меч, висят над бизнеса, сътрудничещ с Русия, освен това освен в енергийния бранш, само че и в други браншове.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР