Обединяват се интересите около КТБ. Мислите ли, че Цветан Василев

...
Обединяват се интересите около КТБ. Мислите ли, че Цветан Василев
Коментари Харесай

Иван Гешев: Зад Иванчева стоят интереси на отломки от СДС

Обединяват се ползите към КТБ. Мислите ли, че Цветан Василев желае да бъде съден. Свидетелят споделя, че той е плащал на публицисти за поръчки и мислите ли, че те ще харесат да има присъда. Искаме битка с корупцията, каквато има в Румъния, а след това питаме за какво е станало по този начин. Ние не можем да върнем някой в България, в случай че тази страна съзнателно не желае да го пусне. Въпросът е към сръбските политици за какво не желаят да върнат Цветан Василев.

В нашата страна има доста благоприятни условия за отбрана като да си плащаш на избрани медии и да имаш отбрана от политици. Предвид големите пари, които са изтекли от КТБ, дано кажем, че е мъчно да спреш всеки лев. Всеки мисли за бъдещето си, в това число и Цветан Василев, който си ги пази парите някъде, сподели пред " Канал 3 " зам.-главният прокурор Иван Гешев.

Няма значение дали си добър или неприятен, значимо е да си от нашите. Ние желаеме гласност, нас не ни е боязън. Ще призоват жителите, които излизат и споделят, че Десислава Иванчева е почтени, дано прочетат, а да не слушат огромни клишета, които са им насадени, сподели още той.

За Лозан Панов:

Крадецът вика дръжте крадеца. Лозан Панов не знае дали е политик, началник на Върховен касационен съд, или магисрат. Олигарсите са в ареста. Никъде в света не са арестувани всички причинители на закононарушения или олигарси. Ще му е мъчно, тъй като той не знае къде се намира. Представете си, че Сотир Цацаров каже, че Митьо Очите е пробил политическото статукво в Бургас. До колкото ми е известно Лозан Панов е споделил нещо сходно. Този човек е комплициран и не знае накъде да се насочи.

" Подходът при следствие на ало-измамниците досега не е бил верен. Напоследък лицата, които звънят по телефона са позиционирани в Румъния, а тези, които получават парите са в България. Използвахме всевъзможни механизми за партньорство с румънските служби. Без тях интервенцията нямаше по какъв начин да се случи. Не може да всичко в страната да дава отговор единствено прокуратурата. Това, което можем ние да направим- ще го създадем. Трябва да подходим систематично ”, сподели още той по тематиката със спецакцията, извършена край Горна Оряховица през вчерашния ден.

" Този вид закононарушения, изискват своите експертизи, освен в България, а и в целия свят. Назначени са над 40 експертизи, само че това няма по какъв начин да стане за 1 час. Не може да се издигнат обвинявания, които след това да не се устоят в съда. 8 месеца не са малко. Една от аргументите за забавянето е законодателството, законите са остарели, не сме по времето на Тодор Живков. Ние не можем да натискаме политиците. Всеки би трябвало да си прави работата. Единственото, което можем да създадем е да си вършим работата, сподели той по тематиката за злополуката край Своге ”.

За Десислава Иванчева:

Българските жители би трябвало да си отговорят на въпроса, дали са виждали в живота си вкупом 70 хиляди евро. За това закононарушение е планувано сред 10 и 30 години затвор и откакто това е планувано, могат да се дадат 20 години. Чувам всевъзможни мнения и от двете страни. Това е един случай като премахнем това, че става въпрос за кмет, който ръководи, и това, че размера на получената сума в никакъв случай не е залавяна до момента. Зад тази жена седят съответни политически сили, които са я издигнали, написа блиц. Зад тази политическа фигура, седят политически цели, парчета от Съюз на демократичните сили и някогашен правосъден министър. Те възприеха, че това е офанзива против тях. Имаше ваши сътрудници, които имаха готови материали. Една функционираща прокуратура, която си прави работата, няма интерес. За последните 3 години толкоз работа не е свършено и това не е комфортно. Това, че тя е доста харесвана е от ползи и от пресирането в медиите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР