Обединеното кралство даде на нов краен срок от две седмици,

...
Обединеното кралство даде на нов краен срок от две седмици,
Коментари Харесай

Лондон с ултиматум към Брюксел - срок от две седмици

Обединеното кралство даде на нов краен период от две седмици, с цел да се съгласи на смяна на Северноирландския протокол или в противоположен случай рискува да провокира едностранни дейности от страна на Лондон. Това оповестява английският всекидневник The Independent.

Този месец ще бъде изложен нов „ метод “, в случай че договарянията не съумеят да реализират пробив, обявиха министрите от кабинета на Борис Джонсън, като предизвестиха, че „ примирието “ за охладено месо и медикаменти не е съумяло да реши рецесията, провокирана от протокола. Търговската граница, основана в Ирландско море беше разказана като „ един от проблемите “. Брандън Луис, министърът за Северна Ирландия, упрекна Брюксел в „ неотстъпчивост “ в продължаващите диалози и в „ недоумение на чувствителността “ на въпроса в страната. Дейвид Фрост, министърът за Brexit, разкри, че новият „ метод “ ще бъде разгласен преди депутатите да изоставен Уестминстър за лятната си отмора на 22 юли, заяви " Фокус ".
 Борис Джонсън: Вашингтон и Лондон са в цялостна естетика по проблема със Северна Ирландия Борис Джонсън: Вашингтон и Лондон са в цялостна естетика по проблема със Северна Ирландия
Налице е " цялостна естетика " сред Съединени американски щати и Англия по отношение на нуждата от решение на комерсиалните проблеми със Северна Ирландия. Т...

„ Смятаме, че това е от значително значение за установяване на метода, по който ще продължим през останалата част от тази година “, сподели той на събитие, проведено от мозъчния концерн Policy Exchange. Но той беше упрекнат в „ дълбока непочтеност “ поради подписването на протокола, въпреки да беше ясно, че „ твърдият “ Брекзит ще сътвори съществени проблеми. Новата опасност ще подхрани страха на Европейски Съюз, че Обединеното кралство е решено да скапе правното съглашение.

Миналата седмица Брюксел се съгласи с настояването на Лондон за тримесечно отсрочване на възбраната за охладеното месо - както и по-опростени правила за транспортиане на медикаменти и кучета водачи в Северна Ирландия и за прекосяването на водачи във Англия. Според Европейски Съюз по-дългият гратисен интервал би трябвало да се употребява, с цел да се уговорят търговците на дребно да получават месо от Република Ирландия, както е уговорено в протокола. „ Обмисляме идващите си стъпки, обсъждаме с всички тези, които демонстрират интерес и мога да кажа през днешния ден, че ще изложим деликатно метода си пред Народното събрание по тези въпроси преди лятната отмора “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР