Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC,

...
Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC,
Коментари Харесай

ОББ създава мрежа от ипотечни центрове в София, Варна, Пловдив и Бургас

Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC, отвори още четири нови ипотечни центрове, които оферират профилирана консултация на клиенти, интересуващи се от ипотечно кредитиране.

Посетителите на ипотечните центрове в София, Варна, Пловдив и Бургас получават подпомагане както за покупка на ново жилище, по този начин и при заеми за рефинансиране и настоящи потребности.

Новите центрове по ипотечно кредитиране на ОББ са част от банковите клонове на ул. Раковски 108, София; бул. Сливница 201, Варна; ул. Парчевич 2, Пловдив; ул. Фердинандова 2, Бургас и към този момент посрещат първите искащи да се възползват от услугите им.

В обособените зони на съответния клон с ипотечен център специалисти на банката по жилищно кредитиране спомагат на клиентите по време на целия развой – от първичното изследване при избор на нов дом и най-подходящ за него заем до стадия на асимилиране на средствата.

Посетителите на центъра могат да се възползват от персонално отношение и способени препоръки по отношение на финансирането и процеса на кредитиране.

В допълнение, интересуващите се от ипотечно кредитиране от ОББ получават самостоятелна оферта на база потребностите и желанията им, включваща и отчет с съответни парцели, които дават отговор на заложения бюджет и търсене, допълнени с тяхната действителна пазарна цена.

Специализираната консултация, съпроводена с оферти за съответни тествани парцели в продажба, е продължение на услугата, която ОББ дава на https://ubbforhome.bg/. На онлайн платформата ОББ обезпечава достъп до информация за значими характерности на определения микрорайон на парцела като данни за гъстотата на популацията, чистотата на въздуха и демографския му профил, в това число какви учебни заведения, паркове, транспортни линии има в квартала, какъв брой банкомати, фитнес зали, магазини за хранителни артикули, аптеки и така нататък

ОББ залага високи стандарти при професионалното обслужване на своите клиенти, по тази причина за да им обезпечи леснодостъпна и профилирана консултация с специалисти, ще продължи да основава и развива ипотечни центрове в цялата страна.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР