Обърнал съм се към съда по правата на човека заради

...
Обърнал съм се към съда по правата на човека заради
Коментари Харесай

Прокопиев: Съдя България в Страсбург

Обърнал съм се към съда по правата на индивида поради дейностите на Комисията за лишаване на имуществото, заяви Иво Прокопиев по bTV. Делото е минало стадия за допустимост и ще се гледа, сподели той.

Прокурорската инспекция за договорката с „ Каолин “, която беше огласена предходната седмица, не е включена в желае, тъй като е нова, изясни той.

По думите му обвиняването против него за пране на пари е неуместно и в никакъв случай няма да го внесат в съд.

По думите му е доста значимо мътната вода в приватизацията да се отдели от чистата. Според Прокопиев „ Каолин ” е противоположното на това, което се случва в „ Полимери ”.

„ Каолин “ е работещо дружество, благосъстоятелност сега на световноизвестна компания и от едно банкрутирало преди време дружество в този момент е в основата на цялостен керамичен клъстер. Огласяването на повдигането на обвиняването на прокуратурата е направено преднамерено в този момент, като съответна причина е последният брой на издавания от него вестник „ Капитал “ с материали за така наречен „ дупка на Гергов “ във Варна. Съвпадението с акциите против Баневи са преднамерено издирван резултат - да съберат двата сюжета дружно, счита Прокопиев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР