ОБЪРН, Алабама (AP) — Треньорът на Обърн Брус Пърл все

...
ОБЪРН, Алабама (AP) — Треньорът на Обърн Брус Пърл все
Коментари Харесай

Брус Пърл от Обърн се застъпва за Чад Бейкър-Мазара след скъпоструващо изгонване

ОБЪРН, Алабама (AP) — Треньорът на Обърн Брус Пърл към момента не е удовлетворен от позвъняването, което докара до скъпото изпъждане на Чад Бейкър-Мазара в първия кръг на шампионата на NCAA, само че той приканва почитателите да освободят стартовия му гард.

Бейкър-Мазара хвърли лакът на Август Махоуни от Йейл, до момента в който двойката тичаше на корта единствено три минути след 78-76 загуба от Йейл. Бейкър-Мазара беше отсъден за фаул за Flagrant 2, когато Пърл сподели, че има вяра, че елементарно би могло да бъде Flagrant 1, който не би означавал изпъждане.

„ Какъв в действителност сложен метод да се поучиш от тази неточност “, сподели Пърл в четвъртък, преразглеждайки сюжета шест дни по-късно. „ В същото време бих желал да припомня на нашите почитатели и на всеки, който слуша, че Чад призна тази неточност. И той се извини за тази неточност. И той пое отговорност за това, макар че следствията бяха в действителност, в действителност обилни. И той се усеща доста зле. В момента той се бори с това. “

Преди да бъде изхвърлен от номер 13 в схемата шамп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР