Обърка се това, което правихме и миналата година в някои

...
Обърка се това, което правихме и миналата година в някои
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Съжалявам - изпуснахме точки, които заслужавахме

„ Обърка се това, което правихме и предходната година в някои мачове – не затворихме срещата. “

Това сподели Илиан Илиев след равенството сред Черно море и Арда във Варна. Двата тима завършиха при резултат 1:1 срещата между тях от 14-ия кръг на efbet Лига.

„ Гостите имаха обстановка и вкараха гол. През първото полувреме имахме много обстановки. Когато мачът виси на един гол, Арда има опитни играчи и вкара гол. Днес не е било писано да победим. Може би това компенсира за предните две семейства ”, уточни треньорът на „ моряците “.

„ Нервност – не. Може би малко прибързаност. Нормално е да играеш малко по-предпазливо. Минало е Сердюк. Продаден е. Трябва да намираме решения. Беншаа си свърши работата. Може да желаеме да е по-активен. Сердюк не е бил 5 години при нас, с цел да кажем, че ще го заменяме. Клубът завоюва от него. Допускали сме такива моменти. Съжалявам, че изпуснахме точки, които ги заслужавахме. Трябва да се подготвим за дербито със Спартак Варна, тъй като отново ще е по този начин и в идващия мач. Всеки желае да победи в дербито. Трябва да вкарваме повече голове. Трябва да сме доста добре в прехода от офанзива в отбрана. Това ще реши нещата ”, добави Илиев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР