Обаче с православието всичко може, може да се гъбаркаш с

...
Обаче с православието всичко може, може да се гъбаркаш с
Коментари Харесай

Цяла България Впери Поглед: Само Преди Минути Волен Сидеров Разкри Съдбата На Коалицията И Правителството!

Обаче с православието всичко може, може да се гъбаркаш с него, сподели водачът на " Атака " Волен Сидеров по отношение на скандалното изявление на Валери Симеонов за съветския патриарх Кирил.

Симеонов назова съветския патриарх " второразрядно ченге и шмекер, прочут като „ цигарения митрополит на Русия ”.

За някой свещеник може, за различен не може да си приказваш каквото искаш - има двойни стандарти, с Русия е разрешено да се подиграваш, дори е фешън една такава линия да се ругае и да се псува.

Винаги към 3 март стават сходни неща - появява се група хора, които оплюват нашето Освобождение, това са хора, които съгласно мен желаят да продължаваме да сме под турско иго. Ние неглижираме ролята на Русия в нашето избавление и възобновление, разяснява Сидеров.

Да посочиш някой нравствен лидер, да го идентифицираш с страна е погрешно, православието е едно. Нападката е към цялото православие, не сме дорасли да посочим с пръст някой свещеник все едно сме на площада или в селско кафене, сподели още Сидеров.

Поканих Валери Симеонов на нашето съвещание през вчерашния ден, само че той не пристигна. Не става въпрос да прощавам нещо персонално, това е подигравка на вярата, когато атакуват вярата ти, не може да мълчиш. Не ме интересува кой ще се обиди, аз не пазя себе си.

Не може да се вършат взаимни отстъпки с вярата, за тази религия сме се били, този, който атакува тази религия, той желае да продължи турското иго, приключи Сидеров. Той по този начин и не отговори съответно на въпроса дали счита, че в случай че вицепремиерът не се извини, би трябвало да бъде свален.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР