о-голямата сестра на американския президент Доналд Тръмп, която е бивш

...
о-голямата сестра на американския президент Доналд Тръмп, която е бивш
Коментари Харесай

Сестрата на Доналд Тръмп: Той няма принципи, не може да му се вярва

о-голямата сестра на американския президент Доналд Тръмп, която е някогашен федерален арбитър, подлага на критика остро брат си в оповестени през вчерашния ден от в. "Вашингтон пост " поредност скрито направени аудиозаписи. В тях тя споделя, че той няма правила и не може да му се има вяра, оповестиха Асошиейтед прес и Франс прес.

Мариан Тръмп Бари била скрито записана от племенничката си Мери Тръмп, която неотдавна издаде изобличаваща президента книга със заглавие: "Твърде доста и в никакъв случай задоволително: Как фамилията ми сътвори най-опасния човек на света ". Вчера Мери Тръмп разкри, че скрито е записала 15 часа диалози, които е водила на четири очи с вуйна си.

В записите сестрата на Тръмп подлага на критика миграционната му политика, довела до отделянето на деца от родителите им на границата и изпращането им в центрове за задържане, показва Агенция Франс Прес.

Според записите Мариан споделя, че всичко, което брат й желае, е да се харесва на електоралната си база. Тя декларира, че брат й не следва каквито и да било правила и го упреква във фалш и свирепост.

Exclusive: In secretly recorded audio, Trump’s sister says he has “no principles” and “you can’t trust him”
— The Washington Post (@washingtonpost)
Бари твърди също, че Доналд Тръмп е употребявал машинация, с цел да стане студент: "Той влезе в Университета на Пенсилвания, тъй като откри човек, който да вземе изпитите вместо него ", споделя сестра му.

“He has no principles. None. None. And his base, I mean my God, if you were a religious person, you want to help people. Not do this,” Maryanne Trump Barry says on the tape about his policy of separating migrant children from their parents at the border.
— The Daily Beast (@thedailybeast)
По-малкият брат на президента Робърт, който умря предходната седмица, опита без триумф да спре в съда издаването на книгата. В деня на излизането на записките, която от Белия дом нарекоха „ книга на лъжите” бяха продадени към 950 000 екземпляра.

"Всеки ден по нещо, кого го е грижа. Брат ми ми липсва и ще продължа да работя настойчиво за американския народ ", реагира президентът в изказване, публикувано от Белия дом.
"Не всички са съгласни, само че резултатите са явни. Страната ни скоро ще е по-силна от всеки път ", увери той.о-малкият брат на президента Робърт, който умря предходната седмица, опита без триумф да спре в съда издаването на книгата. В деня на излизането на записките, която от Белия дом нарекоха „ книга на лъжите” бяха продадени към 950 000 екземпляра.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР