Момичешката вечер на Тейлър Суифт и Софи Търнър зарадва интернет

...
О, да бях муха на стената в Ню Йорк във
Коментари Харесай

О, да бях муха на стената в Ню Йорк във вторник вечерта.

Седмици след раздялата на Джо Джонас и съпругата му от "Игра на тронове" Софи Търнър, тя беше снимана да излиза на вечеря в Голямата ябълка с Тейлър Суифт.

Правилно прочетохте.

Известно е, че Суифт се среща с Джонас, който е член на триото Jonas Brothers, през 2008 г.

Тъй като раздялата им се случи точно преди издаването на нейния албум „Fearless“, хората се забавляваха безкрайно, опитвайки се да разберат коя от песните там може да е вдъхновена от Джонас.

Тяхната първоначално не беше най-приятелската раздяла и общият консенсус беше, че „You All Over Me“ и „Mr. Съвършено добре” бяха за Джонас – въпреки че това никога не е било потвърдено от Суифт и двамата са сключили мир през годините.

Съвсем наскоро Джонас подаде молба за развод от Търнър след четири години брак. Двойката споделя две малки дъщери.

Така че да видите Суифт и Търнър, хванати ръце и излизащи от града във вторник вечерта, беше прекалено много за някои. Двете жени дори бяха заснети да се прегръщат силно.

„Тейлър Суифт и Софи Търнър наистина направиха най-емблематичното възможно нещо“, написа един човек в Туитър. „Алекса, играй г-н Перфектно добре.“

Далеч от това да има някаква лоша кръв между двамата, съобщава се, че Търнър е публикувал в социалните медии „Това НЕ е боп @TaylorSwift“, относно „Mr. Съвършено добре. Суифт направи повторна публикация и добави: „Завинаги коленичейки за [кралицата] на севера“ във връзка с известната роля на Търнър „ПОЛУЧИХ“.

Но не всички обичаха да виждат двойката да изглежда солидарна.

„Публичното излизане на Тейлър Суифт и Софи Търнър на вечеря заедно беше много пресметнато и се чувствам неудобно за това като фен на Джонас“, туитна един човек.

Сега чакаме да видим дали Суифт ще напише песен за всичко това.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР