Нюйоркски съдия в четвъртък отхвърли едно от шестте твърдения за

...
Нюйоркски съдия в четвъртък отхвърли едно от шестте твърдения за
Коментари Харесай

Отпадна едно от обвиненията срещу Харви Уейнстейн

Нюйоркски арбитър в четвъртък отхвърли едно от шестте изказвания за полово принуждение против филмовия магнат Харви Уейнстейн.
66-годишният татко на пет деца е на независимост против гаранция от 1 милион $ и е заставен да носи GPS екран. Той от дълго време пледира, че е почтен по шестте случая, за които се твърди, че са осъществени против три дами през 2004, 2006 и 2013 година
Той влезе в наказателния съд в центъра на Манхатън, облечен в мрачен костюм, вратовръзка и бяла риза за късото чуване, което означи най-малко първична победа за неговия юрист Бен Брафман, съобщи БГНЕС.
Смесеният брой е обвързван с Лучия Евънс, която упреква Уейнстейн, че я принуждава да извърши орален секс през 2004 година
Тя оставя на Уейнстейн обвинявания, значително свързани с две дами, само че Брафман твърди, че " лъжесвидетелствуването " на Евънс също по този начин омаловажава първото обвиняване против Уайнщайн, в случай че не и целият случай.
В отхвърленото обвиняване става дума за Лусия Еванс, която упреква Уейнстейн, че я е принудил да му направи орален секс през 2004 година
Това оставя в действие против Уейнстейн пет обвинявания, значително свързани с две дами, само че съгласно Брафман " лъжесвидетелствуването " на Евънс също по този начин омаловажава първото обвиняване против Уейнстейн, в случай че не и целият случай.
" Когато едно от основните обвинявания в този обвинителен акт се основава на лъжесвидетелстване, това е доста огромно, значимо развиване ", сподели Брафман пред кореспонденти.
" Мисля, че делото против Уейнстейн съгласно мен не е стабилно ", добави Брафман, заявявайки, че ще показа спомагателни оферти през ноември.
" Не съм сигурен, че ще има различен избор, с изключение на да отхвърли целия обвинителен акт против Харви Уейнстейн ", сподели Брафман.
През август Брафман моли за преустановяване на цялото следствие против клиента му, разкривайки наличието на десетки интимни имейли сред Уейнстейн и хипотетичната жертва на обезчестяване, в които тя неведнъж написа „ Обичам те “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР