Ню Йоркската общност Bancorp говори така, сякаш е завъртяла ъгъла.

...
Ню Йоркската общност Bancorp говори така, сякаш е завъртяла ъгъла.
Коментари Харесай

NYCB само спечели време със спасителен пояс от $1 млрд.

Ню Йоркската общественост Bancorp приказва по този начин, като че ли е завъртяла ъгъла. Ден откакто изпадналата в усложнение районна банка получи избавителен пояс от 1 милиард $ от консорциум от известни вложители, водени от някогашния министър на финансите на Съединени американски щати Стивън Мнучин, управлението заприказва за „ началото на нова глава “ и построяването на „ баланс на крепостта “.

Подобни бурни манифести наподобяват преждевременни. Сделката е страхотна за новите вложители, мощно разреждаща за съществуващите акционери и ще даде известно краткотрайно облекчение на финансовите потребности на NYCB, откакто придобиването на Signature Bank избута нейните активи над регулаторния предел от 100 милиарда $. Но казусът с съсредоточената кредитна експозиция на NYCB към контролирани парцели чартърен остава. По-нататъшни нараствания на капитала и продажба на активи не могат да бъдат изключени.

Съгласно изискванията на договорката, NYCB продава елементарни и конвертируеми привилегировани акции на новите вложители...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР