Ню Йорк запази лидерската си позиция в рейтинга на световните

...
Ню Йорк запази лидерската си позиция в рейтинга на световните
Коментари Харесай

Ню Йорк остава лидер в рейтинга на световните финансови центрове

Ню Йорк резервира лидерската си позиция в рейтинга на международните финансови центрове (Global Financial Centres Index), съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция. Класацията е оповестена на уеб страницата на финансовата консултантска компания " Зет/Йен Груп " (Z/Yen Group), която един път на половин година изготвя рейтинга, написа " Дневник ".

``
реклама

Лондон още веднъж е на второ място, само че в случай че в рейтинга от септември 2018 година английската столица беше на два пункта от Ню Йорк, в този момент към този момент разликата им е 7 точки. Челната тройка се добавя от Хонконг.

София е на 79-о място, придвижвайки се напред с 18 позиции по отношение на предходната ранглиста, излиза наяве от оповестения документ на уеб страницата на компанията.

Индексът на международните финансови центрове се изготвя от 2007 година на база пет индикатора - бизнес среда, финанси, инфраструктура, човешки капитал и известност. Сегашната ранглиста е 25-та по ред и в нея влизат 102 финансови центъра.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР