НЮ ЙОРК (AP) — Звездата от Правилата на Vanderpump“ Ариана

...
НЮ ЙОРК (AP) — Звездата от Правилата на Vanderpump“ Ариана
Коментари Харесай

Бягайки от клюки, Ариана Мадикс намира облекчение в непристойния мюзикъл на Бродуей „Чикаго“

НЮ ЙОРК (AP) — Звездата от „ Правилата на Vanderpump “ Ариана Мадикс става най-новата звезда, поела ролята на Рокси Харт в Бродуей мюзикъл, „ Чикаго “.

Шоуто идва в подобаващ миг за Мадикс, която разбра през миналата година, че нейният дълготраен сътрудник и сътрудник от „ Правилата на Vanderpump “ Том Сандовал й изневерява с друга съ-звезда. Мадикс се надява, че присъединяване й в „ Танци със звездите “ и ролята на Рокси в „ Чикаго “ ще продължат наклонността тя да бъде свързвана с нещо друго от злословия и таблоидни заглавия.

„ Ако съм във вестниците, ще бъде за неща, които са позитивни. Ще бъде за работата, която правя. Ще бъде за повече неща като това и да се надяваме по-малко неща, които не са занимателни “, сподели Мадикс пред Асошиейтед прес на скорошен прес ден за шоуто.

Тя споделя, че присъединяване в телевизионното риалити шоу я е научило по какъв начин да бъде себе си и това е нещо, което възнамерява да внесе в своята версия на Рокси, в която взе участие от 29 януари за осем седмици.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР