НЮ ЙОРК (AP) — В стремежа си да помогнат на

...
НЮ ЙОРК (AP) — В стремежа си да помогнат на
Коментари Харесай

Феновете на Метс дават на отслабващия Франсиско Линдор лечението на Треа Търнър: по-скоро наздраве, отколкото освирквания

НЮ ЙОРК (AP) — В устрема си да оказват помощ на Франсиско Линдор да излезе от ранния му фънк, почитателите на Ню Йорк Метс му дадоха лекуване на Треа Търнър.

Наздраве вместо викове. Топли аплодисменти, а не гневни освирквания. И звездата сигурно беше признателна.

„ Изобщо не го чаках, само че несъмнено се почувствах добре. Чувствах се добре да мога да се прибера вкъщи и да усетя любовта на почитателите “, сподели Линдор в петък вечер след успеха на Ню Йорк с 6-1 над Канзас Сити Роялс.

„ Изпълва сърцето ми, сигурно. Така че правя оценка всички, които излязоха и демонстрираха обич – освен към мен, само че и към моите съотборници. ”

Тъй като Линдор стартира извънредно този сезон, почитателите на Метс последваха водачеството на техните съперничещи братя във Филаделфия – където известните противни почитатели на Филис се сплотиха онлайн предишното лято в поддръжка на падащия Търнър.

Те пристигнаха на стадиона и вместо да продължат да го замерят с освирквания, приветстваха своите нов състезател с контракт за 3...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР