НЮ ЙОРК (АП) — След 46 години Стив Реплин реши

...
НЮ ЙОРК (АП) — След 46 години Стив Реплин реши
Коментари Харесай

Собствениците на малък бизнес намаляват офис пространството си или се отдалечават напълно. Някои се местят в предградията

НЮ ЙОРК (АП) — След 46 години Стив Реплин реши да се откаже от офис пространството си.

Реплин, който има адвокатска процедура и работи като различен кредитор в Денвър, се приспособява към изменящите се желания на клиентите, които избират да правят бизнес онлайн или в по-малко професионална конюнктура като кафене.

„ Аз съм на 76 години и съм израснал в реалност физически пространства като офиси, само че в действителност считам, че „ децата “ имат право “, като заобикалят офисите, сподели той.

Пандемията има трансформиращ резултат върху пейзажа на офис пространството. Много компании се пренасочват от обичайните пространства към хибридна работа и по-гъвкави пространства за съдействие. Около 23% от офис пространството в Съединени американски щати е налично, спрямо 16% преди пандемията, съгласно световния съветник по недвижими парцели Avison Young.

Докато решенията за недвижими парцели на огромните компании притеглят огромна част от вниманието, притежателите на дребен бизнес също пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР