НЮ ЙОРК (AP) — Президентът Джо Байдън премина през трио

...
НЮ ЙОРК (AP) — Президентът Джо Байдън премина през трио
Коментари Харесай

Байдън превзема Манхатън с 3 набирания на средства за 4 часа през февруарския следобед

НЮ ЙОРК (AP) — Президентът Джо Байдън мина през трио набиране на средства за Тони в Манхатън в сряда следобяд, набирайки пари, обърквайки трафика и оформяйки 2024 година избори като „ не за мен “, а по-скоро за прекъсване на любимеца на Републиканската партия Доналд Тръмп.

Блокове от взаимосвързани стойки за колела разчистиха пътищата за кортежа на Байдън в солидно либерален Ню Йорк, до момента в който той събираше три средства за набиране на средства за четири часа. И на всяко събитие Байдън насочваше вниманието си непосредствено към евентуалния си конкурент от Републиканската партия.

„ Има една екзистенциална опасност и това е Доналд Тръмп “, сподели Байдън на първата си спирка, апартамент с дървена ламперия и богато декориран камина и бебешки роял. „ Не става дума за мен, а за Тръмп. Той ще се опита да анулира всичко, което сме създали. Не се заблуждавайте. ”

81-годишният Байдън проповядваше на покръстените, до момента в който предупреждаваше за изменението на климата и евентуалния си конкурент, който пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР