НЮ ЙОРК (AP) — Наградите Пулицър ще бъдат обявени в

...
НЮ ЙОРК (AP) — Наградите Пулицър ще бъдат обявени в
Коментари Харесай

Чествайки високите постижения в журналистиката и изкуствата, наградите Пулицър ще бъдат раздадени в понеделник

НЮ ЙОРК (AP) — Наградите Пулицър ще бъдат оповестени в понеделник, обичайно най-очаквания ден от годината за тези, които се надяват да завоюват най-престижното отличие на печатната публицистика.

Наред с оценките на спечелилите и финалистите в 15 журналистически категории, Бордът на Пулицър също по този начин признава отличен труд в области, в това число книги, музика и спектакъл. Наградите, които ще почетат работата от 2023 година, са планувани да бъдат оповестени посредством предаване онлайн в 15:00 часа. Източно време.

Въпреки че прогнозирането на евентуални спечелили е игра на отгатване, Пулицър постоянно прибягват до отразяване на най-големите истории за годината. В този случай офанзивата против Израел от 7 октомври и последвалата война в Газа е допустима и може да породи несъгласия.

С Комитета за отбрана на публицистите пресмята, че минимум 97 публицисти и медийни служащи са били убити в Газа, доста наблюдаващи ще се интересуват дали Пулицър признават работата на палестински репорте...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР