НЮ ЙОРК (AP) — Федерален апелативен съд в петък възстанови

...
НЮ ЙОРК (AP) — Федерален апелативен съд в петък възстанови
Коментари Харесай

Възстановени обвинения за подкуп и измама срещу бившия лейтенант-губернатор на Ню Йорк

НЮ ЙОРК (AP) — Федерален апелативен съд в петък възвърне обвиняванията за подкупване и машинация против някогашния лейтенант-губернатор на Ню Йорк Брайън Бенджамин.

Решението на Втория областен апелативен съд на Съединени американски щати в Манхатън анулира решение от декември 2022 година на арбитър от по-ниска инстанция, което заличи по-голямата част от делото против демократа, оставяйки единствено обвиняванията за подправяне на записи.

Апелативният съд сподели в своето документално решение, че журито може да заключи от хипотетичните обстоятелства по делото, че Бенджамин е заречен да извърши публично деяние в подмяна на парични заплащания.

Решението се отнася до покупко-продажбите на Бенджамин с бизнесмен на недвижими парцели, който е съдействал за акцията му.

Тримата арбитър, която се произнесе по делото, сподели, че Бенджамин е имал заслужено предизвестие, че неговото хипотетично съглашение с разработчика „ беше нелегално и че нямаше да стане законно, в случай че той просто избягваше да го отбелязва категорично с думи или писмен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР