НЮ ЙОРК (AP) — Доналд Тръмп каза в неделя, че

...
НЮ ЙОРК (AP) — Доналд Тръмп каза в неделя, че
Коментари Харесай

Тръмп казва, че няма да свидетелства отново в процеса срещу него в Ню Йорк за измама. Той казва, че няма какво повече да каже

НЮ ЙОРК (AP) — Доналд Тръмп сподели в неделя, че е решил да не свидетелства за повторно в своя развой за гражданска машинация в Ню Йорк, публикувайки в обществените медии, че той „ МНОГО УСПЕШНО & УВЕРИТЕЛНО ” даде показания предишния месец и не видя нужда да се явява още веднъж.

Очакваше се Тръмп да се върне на свидетелската пейка в понеделник като последния огромен предпазен очевидец в процеса по делото на основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс. Случаят заплашва империята на Тръмп за недвижими парцели и визира сърцето на облика му на сполучлив предприемач.

Тръмп разгласи, че анулира показанията си в изказване от няколко елементи, напълно с основни букви, в своята платформа Truth Social, пишейки: „ НЯМА ДА ДАВАМ СВИДЕТЕЛСТВА В ПОНЕДЕЛНИК. “

„ ВЕЧЕ СЪМ СВИДЕТЕЛСТВАЛ ЗА ВСИЧКО И НЯМАМ КАКВО ПОВЕЧЕ ДА КАЖА “, написа Тръмп, добавяйки постоянно повтаряното си изказване, че Джеймс и други демократи са трансформирали в оръжие правна система, с цел да попречи на възможностите му да си върне Белия дом.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР