Ню Йорк — Бившият президент Доналд Тръмп се срещна в

...
Ню Йорк — Бившият президент Доналд Тръмп се срещна в
Коментари Харесай

Полският Дуда е последният чуждестранен лидер, който се среща с Тръмп, докато съюзниците на САЩ хеджират своите залози за изборите през ноември

Ню Йорк — Бившият президент Доналд Тръмп се срещна в сряда в Ню Йорк с полския президент Анджей Дуда, последната от поредицата на срещи с задгранични водачи, до момента в който Европа се приготвя за опцията за втори мандат на Тръмп.

Възможният претендент на републиканците беше хазаин на Дуда в Тръмп Тауър, където двамата разискаха войната в Украйна и устрема на Дуда да подтиква членовете на НАТО разноски за защита, съгласно данни от акцията на Тръмп.

Дуда, който от дълго време показва удивление от Тръмп, също е корав покровител на Украйна и насърчи Вашингтон да даде повече помощ на Киев на фона на продължаващата инвазия на Русия. Това финансиране беше арестувано от съдружниците на Тръмп в Конгреса.

изследване откри, че единствено 33% от американците утвърждават метода, по който господин Байдън се оправя с спора Израел-Хамас, спад от 44% през октомври.

Дори когато е изправен пред съда за едно от четирите наказателни обвинявания против него, Тръмп и господин Байдън са вкарани в реван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР