Ню Джърси Девилс победи с 6:4 Монреал като гост, а

...
Ню Джърси Девилс победи с 6:4 Монреал като гост, а
Коментари Харесай

Ню Джърси нанесе шеста поредна загуба на Монреал, вратарят Кари Прайс счупи стика си от яд

Ню Джърси Девилс победи с 6:4 Монреал като посетител, а в яда си вратарят Кари Прайс разруши стика си в гредата. Въпреки триумфа, Дяволите са на последното 8-о място в Столичната дивизия с 22 точки.

Монреал претърпя шеста поредна загуба и заема 4-а позиция в Атлантическата дивизия, само че изостава на 12 точки от водача Бостън.

Прас счупи стика си след петото попадение, което се оказа и победно в срещата, дело на Деймън Северсън. Блейк Коулмън вкара два гола и подаде за още един. Травис Заяц, Майълс Ууд и Йеспер Боквист се отличиха с останалите голове за гостите, а Никита Гусев направи три асистенции.

Домакините поддържаха равенството до 3:3, което се резервира доникъде на втората третина. Головете вкараха Брендън Галахър, Йеспери Котканиеми, Йоел Армия и Артури Лехконен.

Кънейдиънс няма победа от 16 ноември, а в пет от последните си шест мача пуска четири или повече голове.

" Не желая да си представям какво е в душата на Кари Прайс, тъй като той е най-хубавият вратар в света и е в подобен миг. Но виновността е на първо място на нас, полевите играчи”, съобщи след срещата Пи Кей Събан.

Северсон вкара за 3:5 в 8:21 минута на третата част, откакто преодоля един съперник. Лехконен понижи на 4:5 единствено 36 секунди по-късно, само че след още 180 Коулмън оформи крайното 4:6.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР