NYC Dance Project е инициатива, предназначена да покаже вълшебния свят

...
NYC Dance Project е инициатива, предназначена да покаже вълшебния свят
Коментари Харесай

26 зашеметяващи снимки показват вълшебния свят на танца

NYC Dance Project е самодейност, предопределена да покаже вълшебния свят на танца и на танцьорите. Неин създател е  Кен Брауър и танцьорката и фотограф Дебора Ори, а красивите, които можете да разгледате в галерията ни, са от книгата, която към този момент е в продажба. 



Вдъхновение за плана на двамата, които също така са и съпрузи, е тяхната дъщеря. Когато подреждат стаята ѝ, вземат решение да я декорират със на модерни, защото тя е амбициозна и огромна почитателка на танцовото изкуство. След като Кен и Дебора не успяват да намерят задоволително, вземат решение сами да застанат зад обектива и да увековечат грацията на тела. След като се свързват с няколко известни представители на танцовата общественост на Ню Йорк, те стартират работа по огромния план, който съдържа над 200 фотоси, а една дребна част от тях ще видите в нашата изложба.

Невероятните танцьори са облечени в облекла на ,, Iris Van Herpen, Thom Browne и доста други. Не са за занемаряване и винтидж облеклата, измежду които тези на Halston,, Bill Blass. Книгата към този момент завоюва влиятелната Международна премия за снимка, като до този миг е показана от CNN, италианския, The Times и други влиятелни медии. 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР