Нямат край драмите с развода на фолкпевицата Таня Боева. След

...
Нямат край драмите с развода на фолкпевицата Таня Боева. След
Коментари Харесай

Милионер заплашва Таня Боева

Нямат край драмите с развода на фолкпевицата Таня Боева. След като завърши 18-годишен брак с композитора Мишо Бургуджиев, в който не липсвало домашно принуждение, в този момент изпълнителката била застрашена от похищение и побой от екссъпруга и неговия баща-милионер. Под заплаха бил и новият й другар.



Таткото на Мишо е началник на проспериращата компания „ Екопак “. Таня е подала сигнал в полицията и е формирано досъдебно произвеждане, твърди Боева в известие до медиите. Ето какво тъкмо написа тя: "Днес бе формирано досъдебно произвеждане за обезпечение за побой и похищение на Таня Боева и мъжа до нея против представителя и член на Съвета на шефовете на "Екопак България " АД – Тодор Бургуджиев, както и против някогашния брачен партньор на Таня, музикалния продуцент на „ Ара мюзик” ООД и „ Диапазон рекърдс” ООД, Михаил Бургуджиев и други забъркани лица. "Бившите й мъж и свекър обаче отхвърлят обвиняванията и се заканват да я съдят за набеждаване.
Боева се разведе през март, само че делото неведнъж бе отлагано. След края му някогашният заплаща прехрана от 400 лв. за общия им наследник.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР