Нямаше ли да е страхотно, ако животът вървеше като сценарий

...
Нямаше ли да е страхотно, ако животът вървеше като сценарий
Коментари Харесай

5 знака, че сте с човека, с когото трябва да останете завинаги заедно

Нямаше ли да е ужасно, в случай че животът вървеше като сюжет от филм? Така щяхме да можем да предвидим всяко деяние и да се подготвим за него. Също по този начин, щяхме на имаме нужната убеденост и познание, че играем вярната роля. В действителността, обаче не всичко се развива по проект и не постоянно сме толкоз сигурни в дейностите си. Тук на помощ идват знаците от хората към нас, като да вземем за пример по какъв начин да разберем дали сме с верния човек? Да, животът не следва сюжет, само че има някои знаци, които може да ви оказват помощ да се ориентирате по-добре.

Имате мощни страсти

Когато диалозите не са повърхностни. Комуникацията с колегата ви се свежда до дребните неща в живота, които имат голямо значение за връзката ви. Според психолози, знаете, че сте с верния човек, когато се изслушвате деликатно, запомняте диалозите и отговаряте с емпатия, откровеност и грижа.

Преживявате неща дружно

Загуби, грижа един за различен, когато сте заболели, финансови пикове и спадове, мощната връзка устоя на всяка компликация. Дори да сте си представяли идеалния брак, не постоянно всичко е розово, а вие би трябвало да останете търпеливи и подкрепящи. Шансовете ви са по-големи, в случай че преминете през компликациите дружно.

Не се срамувате
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР