Нямаше чудо. Това са първите избори от много време насам,

...
Нямаше чудо. Това са първите избори от много време насам,
Коментари Харесай

Лидия Йорданова, Екзакта: Това са първите избори от много време насам, в които не търсим спасител

Нямаше знамение. Това са първите избори от доста време насам, в които не търсим избавител, нов политически индивид, който да избавя. Това сподели Лидия Йорданова, притежател и  шеф на социологическа организация " Екзакта “, в изборнто студио на Радио “Фокус " . “Във вашето студио пред вашата публика споделих, че не чакам да се случи, някаква нова партия-спасител да набере скорост на тези избори. И несъмнено, това се оказа правилно ", съобщи тя.

По думите й доста малко е разсейването на електоратите на партиите ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и " Възраждане “.

" Екзакта “ единствена сложи " ИТН “ на по-предна позиция, пред " Български напредък “, които и досега не е ясно коя от двете партии попада в Народното събрание, дали и двете могат да попаднат, дали и двете могат да излязат от моментната картина ", напомни тя.

“Защото 4,2 не е резултат, който обезпечава попадане в Народното събрание ", сподели още Йорданова.

Според нея вотът в чужбина няма да натежи изключително доста. " Надявам се със самото съобщаване по-късно на резултатите от паралелното броене да имаме една висока степен на сигурност, че съобщаваните числа са такива, каквито ще бъдат и в крайния им тип, съобщи още Йорданова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР