Нямаме главен прокурор, а имаме възпитаник на милиционерското училище, който

...
Нямаме главен прокурор, а имаме възпитаник на милиционерското училище, който
Коментари Харесай

Атанас Чобанов от Bird.bg: ГЕРБ и ДПС избягаха като пиленца след Иван Гешев

" Нямаме основен прокурор, а имаме ученик на милиционерското учебно заведение, който си е повярвал, че е правист. За следващ път дълбаем дъното в това, което имаме като прокуратура ", това съобщи пред БНР Атанас Чобанов, основен редактор на Bird.bg. Заедно с Иван Бакалов от " Е-вестник " той беше поканен в парламентарната комисия по предварителна защита и противопоставяне на корупцията, където беше изслушан основният прокурор Иван Гешев.

" Вместо да отговори на заложените му въпроси, Гешев се впусна в политически изказвания – по какъв начин да се пояснява Конституцията и така нататък Държа се като ръководител на държавна мафия – безочливо, с чувството за безотговорност и със съзнанието, че нищо и никой не може да го помръдне ", добави той.

Според Чобанов ГЕРБ и Движение за права и свободи са бранели терена си. " Всяко по-конкретно говорене за техните зулуми, а по-конкретно, че в спалнята на премиера Борисов е имало пачки и кюлчета, не ги устройва и по тази причина саботираха и внасяха звук. Просто викат " бууу " в микрофоните. Във втората част, когато изслушваха мен и сътрудника Иван Бакалов, те избягаха като пиленца след Иван Гешев ", описа журналистът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР