Нямам против да сме в опозиция, това е демокрацията, но

...
Нямам против да сме в опозиция, това е демокрацията, но
Коментари Харесай

Захариева за ГЕРБ: Нашият политически лидер е ясен и няма да си подава оставката

Нямам срещу да сме в съпротива, това е демокрацията , само че в предходния къс живот на Народно събрание доста станаха кандидатите да са в съпротива, никой не желае да ръководи. Това съобщи Екатерина Захариева, ГЕРБ, пред Българска национална телевизия. Очевидно можеха да създадат държавно управление, само че очевидно егото беше доста мощно, счита тя.

Захариева добави, че два пъти е даден късмет на партиите на митинга да създадат кабине т, а не лозунгите им да са единствено за площада. Те демонстрираха, че са немощни и не могат да го създадат, първата седмица разпри, кой с кого е приказвал, кой какво е предложил, беше срамно , разяснява тя.

Толкова ниско проваляне до момента не съм виждала в Народно събрание , доста се надявам всички да стартираме да излъчваме и да вършим това, което сме дали обещание в предизборните си стратегии. Парламентът, в случай че продължава по този начин, ще стигне до дъното и рейтингът му ще падне още повече, безапелационна е Захариева. Обиди и нападки, без основна работа, дефинира тя.

Единствено изменението на бюджета, нищо друго значително , само че то не е на Радев повдигането на пенсиите, а на Народно събрание, разясни Захариева.
 Томислав Дончев: Служебният кабинет е една сговорна пиар тайфа
Томислав Дончев: Служебният кабинет е една сговорна пиар тайфа

С Кирил Петков се познават от години…

Без коалиция няма по какъв начин да се ръководи , безапелационна е някогашният министър от ГЕРБ. Идва тежка зима... българите виждат това в магазина... какво ще се случи с ограниченията, хората чакат дейности , а не политически обиди.

Омразата е мощно възприятие, само че не е градивно , разяснява Екатерина Захариева. Има Такъв Народ се оповестиха за съпротива с ръководител на Народно събрание, това не е съпротива, счита още тя.

Никакви условия не мога да се слагат на ГЕРБ , някакви подмятания се носят из общественото пространство, няма по какъв начин да се случи промяна на водача, нашият политически водач е явен и той няма желание да си подава оставката , да си гледат личните водачи и личното управление, ГЕРБ има ясна стратегия и явен водач и не може някой да слага условия.

Имаме претендент за президент, не съм индивидът, който ще го разгласи , безапелационна е още тя.
 Радан Кънев има вяра, че Демократична България и
Радан Кънев има вяра, че Демократична България и " Продължаваме промяната " могат да бъдат първи

Не е допустима коалиция ГЕРБ/ДБ/ПП

Президентът Румен Радев се усеща спокоен, евентуално желае да си обезпечи служебна победа, хората не чакат от президента да си прави партия, той би трябвало да е президент на всички жители, добави Екатерина Захариева

Новия план на Кирил Петков и Асен Василев: Не обръщам внимание , не се опасяваме от конкуренция, имало е опити за разединение явно на част от структурите, Българска социалистическа партия и Демократична България са обезпокоени .

За Асен Василев Захариева сподели, че го познава от кабинета на Росен Плевнелиев , от него тя е с със " смесени усеща ", само че не го е виждала от доста години.

За последващо Народно събрание тя пожела повече мъдрост и без персонални нападки и обиди , това попречва опцията за коалиция. Надявам се да се борим с хрумвания и стратегии, проучва Екатерина Захариева.
 Фон дер Лайен дава обещание Европейски Съюз да се заеме с пандемията на неимунизираните
Фон дер Лайен дава обещание Европейски Съюз да се заеме с пандемията на неимунизираните

Темповете на имунизация би трябвало да се ускорят на всички места в Европейски Съюз и по света

Мен ме е позор от това, което се случва с имунизацията и Урсула фон дер Лайен обърна внимание , разяснява тематиката с пандемията тя.

Захариева даде образец с министъра на опазването на здравето Стойчо ".

Покъртително е това, което се случва, няма български жител, който да се е обърнал за помощ към някогашния шеф на Пирогов Асен Балтов и да не му се окаже помощ ... интервенция и в Александровска болница.

Отговорността не е единствено на здравния министър, има министър председател, има президент, който ги е назначил. България не стои добре.

България в Европейски Съюз, наподобява изолирана , единствената страна сме в Европейски Съюз, която може да си избере с какво да се имунизира. Малкото имунизирани хора в България, това е отговорност на служебното държавно управление, безапелационна е Захариева.
 Covid имунизациите в Европейски Съюз разкриват стряскащи разлики сред Изтока и Запада, водеща е България
Covid имунизациите в Европейски Съюз разкриват стряскащи разлики сред Изтока и Запада, водеща е България

Западноевропейците доближават до 90% имунизация, а българите не съблюдават ограничения, не носят маски и не се ваксинират
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР