Нямам представа откъде са дошли заплахите срещу проф. Плочев. Това

...
Нямам представа откъде са дошли заплахите срещу проф. Плочев. Това
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Ще изслушаме Кирил Ананиев, ще поканим и проф. Плочев

Нямам визия от кое място са пристигнали заканите против проф. Плочев. Това е следващият опит за дестабилизация. Един финансов въпрос се трансформира в политически. Това разяснява ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила в утринния блок на БТВ.

Проф. Плочев е предложение на тогавашния министър на опазването на здравето проф. Петров, ние го подкрепихме тогава, напомни Цветанов.

Здравноосигурителната каса е сериозен потенциал, който би трябвало да носиш, а доколкото знам проф. Плочев е огромен експерт, сподели още той.

Ние ще изслушаме през днешния ден министър Кирил Ананиев Кирил Ананиев е министър на опазването на здравето ва третия кабинет на Бойко... към профила и ще вземем политически решение. Ще поканим и проф. Плочев. И министър председателят през вчерашния ден е разговарял с проф. Плочев., съобщи ръководителят на групата на ГЕРБ.

Всички сме очевидци на огромните приключвания в опазването на здравето, Кирил Ананиев е един добър бюджетар, уточни още той.

Ние постоянно се стремим да бъдем справедливи, разяснява Цветанов във връзка на последните разменени реплики с президента Радев. Усещането в обществото сега е за непоклатимост и прогнозируемост в българската политика.

Президентът е част от институциите, и ние би трябвало да работим дружно, сподели Цветанов.

Той разяснява и изявлението на Валери Жаблянов и съобщи, че по всяка възможност неговата оставка ще бъде гласувана.

Независимо от разликите на партиите, България е над всички, съобщи Цветанов. За мен е значимо цялостта на днешното държавно управление, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР