Нямам, никога не съм имал и няма да имам и

...
Нямам, никога не съм имал и няма да имам и
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Нямам интереси във военната индустрия, ще държа обществото информирано за КТБ

Нямам, в никакъв случай не съм имал и няма да имам и в бъдеще, нищо общо с сдружения от военната промишленост. Това написа в позиция до медиите депутатът, медиен притежател и неуспешен началник на ДАНС Делян Пеевски във връзка със протичащото се в „ Дунарит” и „ Емко”.

Военните фабрики са застрашени от загуба на лиценз и пазари, а техните шефове се снабдиха с обвинявания. Притеснени за поминъка си чиновници от разнообразни обекти в страната излязоха на митинг. Според някои медийни мнения всичко това е част от борба за контрола над предприятията, страна в която e и Пеевски.

„ Никога не съм посещавал оръжейни изложби в Индия, Судан, Катар, Дубай или където и да е другаде и не съм предложил „ автомати или снаряди “ или каквато и да е друга военна продукция”, акцентира депутатът, като добавя, че покупко-продажбите в оръжейната сфера подлежат на непоколебим държавен надзор и елементарно могат да бъдат тествани.

Според Пеевски името му се намесва в опит да се отклони публичното внимание от дейностите на лица, „ които са чест обект на следствия в медиите, в които имам благосъстоятелност – в това число следствия и изявления по отношение на източването на КТБ и продължаващото плячкосване на активите, добити с пари на вложителите в нея”.

Депутатът от Движение за права и свободи приключва писмото си уверено: „ Уверявам обаче поръчителите и изпълнителите на тези сюжети, че без значение от всичко казано или написано против мен, твърдо ще последвам правилата си, като ще положа оптимални старания обществото ни да бъде обективно осведомено за всичко протичащо с активите на КТБ, както и за всяко непозволено деяние обвързвано с тях, което ощетява държавата”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР