Нямам информация за подслушвания на политици или граждани. Редно е

...
Нямам информация за подслушвания на политици или граждани. Редно е
Коментари Харесай

Каракачанов: Да извадят списък, ако има подслушвания

Нямам информация за подслушвания на политици или жители. Редно е да се извади лист при такива изнесени обстоятелства. Това съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Карачаканов в предаването " Офанзива " с Любо Огнянов.

Той счита, че служебното държавно управление е субективно и основава внушения.

По тематиката за Северна Македония Каракачанов съобщи, че повече от една година натискът към България не е спирал. Немалко страни членки обаче считат, че Македония и Албания не са подготвени да бъдат в Европейски Съюз.

Служебното държавно управление зае ясна позиция по тематиката за Македония. " Да, Българи " и " Изправи се! Мутри вън! " са последователи на присъединението на Македония, с цел да се спре съветското въздействие, добави водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Според него измежду наложителните условия са Македония да промени просветителната си система, защото в нея с фалшифицирани обстоятелства се възпитава ненавист към българското.

Освен това реабилитация на българите, репресирани в Югославската република след 1944 година, единствено тъй като се назовават българи, както и прекъсване на езика на омразата през медиите и културните прояви.

По думите му оптималното, което може да се направи е анекс към Договора на добросъседство, в който да се изяснят нещата, които не са разбрани от Скопие.

Той приказва и за идните избори.

Според европейските критерии Турция не минава за демократична, а властническа. Служебното държавно управление да предложи във Видин да се гласоподава на хартия, а в Турция да изпратим машините, разяснява Каракачанов.

За нещастието с падналия аероплан той сподели, че не е редно да се търсят отговорни, защото би трябвало да се изяснят събитията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР