Нямам идея защо Румен Петков петни името ми. Това не

...
Нямам идея защо Румен Петков петни името ми. Това не
Коментари Харесай

Шефът на Софийския затвор: Подадох оставка. Ако съм сгрешил, министърът да ме освободи

" Нямам концепция за какво Румен Петков петни името ми. Това не е особено за политик от сходен сан. Не съм сменял аз режима на Будимир Куйович от непоколебим на общ ". С тези думи краткотрайният началник на Софийския затвор Десислав Трайков отвърна на някогашния вътрешен министър Румен Петков, който в изявление по Нова телевизия го назова " Архимед на затворническия труд ", обвинявайки го, че е сметнал неправилно изтърпяното наказване на наркобоса. Политикът даже изиска министър председателят Бойко Борисов неотложно да уволни Трайков.

Преди дни Куйович бе задържан, до момента в който бе в отпуск от пандиза с подправена шофьорска брошура. Десислав Трайков разгласи, че освен той, само че и фамилията му е наранено от думите на Петков. Нещо повече - огромният му наследник му задавал през час въпроса: " Какво стана, тате? ".

Шефът на пандиза предложения през медиите Румен Петков зад решетките, с цел да обмислен дружно какъв брой е излежал Куйович.

" Притеснен съм в прочут смисъл за какво политик от сходен ме назова с подигравателни имена в ефир ", запита Трайков. И посочи, че в никакъв случай не се е срещал с Румен Петков.

Той разяснява още, че е подал заявление за освобождение от служба и в случай че правосъдния министър Данаил Кирилов реши, че Трайков е сбъркал с нещо, разяснявайки за какво Куйович е бил пуснат в отпуск, може да го освободи от шефското място.

Преди повече от 10 година Куйович разтресе Министерство на вътрешните работи от кавги. Тогава вътрешен министър бе Румен Петков, който по-късно подаде и оставка дружно с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Илия Илиев. В коментар за подозренията, че е имало застъпничество над наркотрафиканта, Петков произнесе паметната фраза: “Куйович, Муйович, Уйович... всеки, който приключва на тази сакрална сричка, да излезе и да каже - моите връзки с Иван, Стоян, Петров и Драган са такива. "

Очаквайте детайлности. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР