Няма уволнения на служители на МВР, а смени на постове.

...
Няма уволнения на служители на МВР, а смени на постове.
Коментари Харесай

Демерджиев: Дошъл съм в МВР да довърша мутрите, а не да ги връщам

Няма уволнения на чиновници на Министерство на вътрешните работи, а смени на постове. Това съобщи на брифинг вътрешният министър Иван Демерджиев. " Не сме уволнявали никого в Министерство на вътрешните работи, няколко индивида сме преместили от постовете им. Причините са напълно професионални. Дошъл съм в Министерство на вътрешните работи да довърша мутрите, а не да ги връщам някъде другаде ", сподели вътрешният министър.

" Моята цел е по този начин да свърша тази работа, че тя да издържи пред закона и да има неоправдателни присъди ", сподели още Демерджиев.

Той опроверга мненията за зам.-министри, обитаващи здания, които не са разрешени със закон да се населяват. " Няма никой от политическия кабинет, който да населява тези здания ", безапелационен бе вътрешният министър. " Другото е тематика по време на ръководството на господин Рашков и аз не желая да я разясня ", добави той.

Има разбъркване в ръководството на “Гранична полиция”, сподели още Демерджиев. Целта е единият доскорошен шеф да поеме напълно защитата на мигрантския напън и сухопътната граница, а новоназначеният, който има повече административни пълномощия, да се занимава с влизането на България в “Шенген”. “Тези рокади не са направени под натиск”, безапелационен бе вътрешният министър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР