Няма такъв затворник“ – това казват от наказателния лагер на

...
Няма такъв затворник“ – това казват от наказателния лагер на
Коментари Харесай

„Няма такъв затворник“: защо Навални го няма в наказателния лагер, където излежава присъда?


„ Няма подобен пандизчия “ – това споделят от наказателния лагер на юриста на Навални, когато той отива да го посети. Бил ли е изместен съветският опозиционер в различен лагер? Властите не дават никаква информация.

Видеовръзка с Алексей Навални в съда през март

Руският е изместен от наказателния лагер, където до момента излежаваше 9-годишната присъда, която получи през март тази година.

" Алексей е липсващ, нямаме никаква информация къде е ”, сподели говорителката му Кира Ярмиш в онлайн предаването " Популярна политика ”. Адвокатът на Навални не е получавал уведомление от, където беше Навални, че 46-годишният опозоционер е бил изместен.
Редакцията предлага
Ярмиш съобщи, че се тормози, че Навални е в заплаха и може да бъде погубен в някой от лагерите. От медиите се популяризира версията, че политикът и деятел е бил изместен в различен углавен лагер в Мелехово, покрай Ковров. " Няма удостоверение ”, сподели Ярмиш. " Не можем да сме сигурни, до момента в който юристът не го види с очите си ”.

Този и се намира на към 150 км от лагера в Покров, където Навални беше досега. През май съдът удостовери присъдата от девет години затвор за Навални по обвинявания за непозволено потребление на милиони евро, дарени на фондацията му. Възможно е прехвърлянето му в углавен лагер с по-тежки условия на задържане да е обвързвано с тази присъда.

Алексей Навални беше задържан при идването си в Русия след извършено в Германия лекуване след през лятото на 2020 година Въпреки че е лишен от независимост от повече от година, против съветската инвазия в Украйна. Властите в Москва дефинират политика и сподвижниците му за врагове на страната, които работят за дестабилизирането ѝ благодарение на Запада.

***

Вижте и това видео от нашия списък:
Руските наказателни колонии - новият Гулаг
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР