Няма такъв бизнес, такова държавно предприятие, като Балкански поток, което

...
Няма такъв бизнес, такова държавно предприятие, като Балкански поток, което
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Понятие Турски поток няма, ако искат – да спрат Балкански поток

Няма подобен бизнес, такова държавно дружество, като " Балкански поток ", което да носи толкоз пари на българите – 1,309 милиарда облага чиста. Ако сътрудниците (от ПП-ДБ – бел. ред.) желаят и смятат, че в него има нещо неприятно и би трябвало да предадат ползите на България в интерес на Гърция, може още през днешния ден да внесат решение и да спрат " Балкански поток ".


Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Народното събрание, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Очаква се депутатите да обсъдят импортирания от ПП-ДБ план на решение за основаване на краткотрайна комисия за определяне на обстоятелства и условия по отношение на изчезналия стратегически документ " Пътна карта за реализация на плана за уголемение на газопреносната система на Република България ", както и изясняване на събитията по реализацията на плана " Турски поток " на българска територия. Борисов сподели, че ГЕРБ-СДС ще поддържат основаването на комисията.

Бойко Борисов насочи непосредствено запитване към депутатите на ПП-ДБ с ангажимента, че в случай че желаят да спрат " Балкански поток ", ГЕРБ ще ги поддържа. Това обаче ще е национално изменничество, безапелационен бе Борисов.

Щом ще работим за ползите на други страни, най-малко да е ясно, че работим за ползите на непознати страни, добави Борисов и направи уточнението: Понятие „ Турски поток “ на територията на България няма.

Той заяви, че към днешна дата от Солун през Петрич сред 8 и 10 млн. съветски газ влизат в България.

Колкото и да не им се желае на сътрудниците, единствено съветска молекула има в нашите тръби, добави Борисов.

На въпрос за идното първо четене на измененията в Закона за хазарта, които плануват възбрана на рекламите на хазартни игри, Борисов сподели, че „ има време “.

Стига с тази Антикорупционна комисия! Готови сме още на следващия ден да гледаме разпоредбите, добави водачът на ГЕРБ на различен въпрос.

Според късата информация, която Борисов показа пред публицистите, той твърди, че за последните 9 месеца 150 пъти се е виждал с ПП-ДБ и Движение за права и свободи.

От 270 дни държавно управление 150 пъти сме се виждали трите партии - ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи, сподели Борисов, отговаряйки на апела на Кирил Петков ГЕРБ и Движение за права и свободи да кажат, че са „ неофициалната коалиция ”.

Борисов съобщи, че нито се срами от ПП-ДБ, нито от Христо Иванов и не се разграничава от него.

Конституцията е добра и новото служебно държавно управление ще бъде определено по същия метод както и остарялото - единствено че не от президента, а от служебния министър председател Главчев.

Бойко Борисов заяви, че ГЕРБ са безусловно подготвени за избори. /БГНЕС


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР