Няма шега, няма измама – тя е в България! Цяло

...
Няма шега, няма измама – тя е в България! Цяло
Коментари Харесай

Само в Левски се радват на тези легендарни 1500-кубикови гърди! Няма да повярвате какви игри предлага Шарън на българите

Няма смешка, няма машинация – тя е в България! Цяло село й се радва… Атракция е обаче единствено за жителите на село Левски, Плевенско. Най-надарената британка Шарън Пъркинс се реалокира в България и към този момент побърква почитателите на големите гърди, разкри Би Ти Ви.

51-годишната Шарън Пъркинс постоянно си е мечтала да наподобява на Памела Андерсън. И през 2014 година прави първата си интервенция, с цел да сбъдне тази фантазия.
Толкова й харесва да е с обилни форми, че се взема решение и на втора стъпка — напомпва деколтето с 1500 кубика силикон. И макар жертвите, които прави, несъмнено е удовлетворена от резултата.
Блондинката съумява да изпревари Деби Деламар, която до неотдавна бе считана за шампионка на Острова с размер 30 КК. За разлика от нея Шарън е с впечатляващите 32 ММ, които са напряко именити.

Русото прелъщение се развело наскоро с дългогодишния си брачен партньор и избра да се реалокира в България. Заедно с приятеля си Карл Хамилтън държат хотел край гара Левски, а като се изключи че забавляват гостите с военни игри и пейнтбол, Шарън сама по себе си е същинска атракция с обилните си форми.

„ Писна ни да живеем в Англия. Там към този момент не можеш да чуеш британска тирада. Какво е това? “, ожали се Хамилтън.

Той добави, че Брекзит е добра стъпка, тъй като Англия би трябвало сама да се грижи за народа си, а не служителите от Европейски Съюз да дефинират какво да прави. „ Имаше един терорист Кук. Заради служителите от Европейски Съюз шест години го гледахме. И него в пандиза, и фамилията му. Защо, какво е това? “, добави той.

Карл счита, че в България е супер, тъй като сигурността в страната е на високо равнище и няма опасност от мигранти.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР