Няма съмнение - Игри на волята е топ риалитито, което

...
Няма съмнение - Игри на волята е топ риалитито, което
Коментари Харесай

5 неща, които така и не се случиха в "Игри на волята", а всички искаха

Няма подозрение - " Игри на волята " е топ риалитито, което ражда герои, вести и същински вълнува. В продължение на 4 години то сподели, че на Реката, в Стопанството и в Резиденцията може да се случи всичко. Е, съвсем всичко. 

Ето какво на всички им се искаше да видят в " Игри на волята ", само че по този начин и не се случи:

Зрелищен скандал

Да, Куков не спести обидните си квалификации към Генчо, само че вторият се оказа много уровновесен мъж, който не се поддаде на провокациите. А представете си какво щеше да се случи, в случай че се беше поддал!

Готина свалка

Да, несъмнено - мъжете и дамите обожават да вършат обединения и да предлагат другия пол, само че единствено си представете какъв брой сантиментално би било, в случай че нещо се беше случило сред Мирела и Валери да вземем за пример.

Секс

Логичната стъпка след готината свалка, която не се състоя. За БГ риалититата сексът не е табу, само че за " Игри на волята " към момента е. Е, не се знае какво ще ни сервира бъдещето.

Виж още: Да намерим гадже на Лефтеров! 5 известни българки, които са съвършени за него

Принудително премахване на участник

Представете си някой толкоз съществено да сгази лука, че да го отстранят от присъединяване поради нарушение на разпоредбите. За това ще се приказва със седмици!

Средностатистически българин

В " Игри на волята " гледаме същински титати - спортисти, рекордьори, олимпийски медалисти. Представете си по какъв начин би изглеждало шоуто, в случай че в него участваха единствено средностатистически българи - man boobs, квартални герои, които по принцип пилят гуми из улиците, някой елементарен служител и салонна кифла за лукс.

Изображение: Игри на волята/Facebook

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР