Няма риск за живота на ранените, информира кметът на БургасАвтобус

...
Няма риск за живота на ранените, информира кметът на БургасАвтобус
Коментари Харесай

Кметът на Бургас след тежката катастрофа тази вечер: Двама пътници са пострадали тежко

Няма риск за живота на ранените, осведоми кметът на Бургас

" Автобус с бургаска регистрация е аварирал на връщане от екскурзия от Кавала. Има ранени и един умрял. Събирам информация, с цел да се опитаме да помогнем. Свързал съм се с болницата в Хасково. Очаквам информация за положението на ранените, както и информация от компанията транспортьор. " Това съобщи кметът на Бургас Димитър Николов, съобщи кореспондент на  " Фокус ".

" 6 от дамите, в това число екскурзоводката, са в болницата в Хасково и са настанени в хирургия и ортопедия с пострадвания, само че няма заплаха за живота им, съгласно уверенията на шефа на болницата. Има още хора, които сега се диагностицират в незабавното поделение ", заяви кметът.

Пътниците са били 40. 19 са потърпевшите, 9 са в болницата в Хасково, в Свиленград са 4, в Харманли са 6.

" Двама от потърпевшите са в по-тежко положение, измежду потърпевшите са и две деца. Разговарях с шефа на Спешна помощ, имаме подготвеност на следващия ден сутринта да транспортираме част от пациентите към Бургас. Вече потегли рейс от Бургас, който да прибере хората без пострадвания. 17 наши съграждани са сега в кметството на село Младиново, на топло са, обезпечено им здравно лице, отворили са магазина в селото, с цел да ги нахранят, за което от сърце благодаря на кмета Никола Господинов и локалните хора ", сподели още Димитър Николов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР