Няма разбиране от основната част от политическите сили, че диалогът

...
Няма разбиране от основната част от политическите сили, че диалогът
Коментари Харесай

Халил Летифов: Трябва да се вземат компетентни и експертни решения, през които да се премине през тежката икономическа и политическа криза - Топ новини

Няма схващане от главната част от политическите сили, че разговорът и диалогът би трябвало да стартират, официални или неофициални, виждаме следващите червени линии за сформиране на болшинство, сложени от политическите сили, съобщи депутатът от ДПС Халил Летифов в „ Денят стартира “.

По думите му продължава изборната изразителност, визирайки „ Продължаваме Промяната “ и „ Демократична България “, което минира и нежния разговор, който съществува в това Народно заседание.

„ Трябва да се вземат способени и експертни решения, през които да се премине през тежката икономическа и политическа рецесия “, добави Халил Летифов.

Той разясни, че  няма условия за постове и кой ще заеме поста министър-председател, няма лични искания.

„ Ще участваме под каквато и да е форма за сформиране на болшинство. Ние ще участваме в кардинални диалози с първия, втория, третия мандат, който и да бъде той, по всички тематики. Готови сме да създадем копромиси, ще се наложи да се вършат партийни отстъпки “, добави Халил Летифов.

Той акцентира, че би трябвало да бъде основано държавно управление, като не е толкоз значимо с първия, втория или третия мандат.

Определи като „ мантра “ изказванието, че хартиената бюлетина нарушава доверието в изборния развой.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР