Няма причини да се разколебавам в тази идея. Тази идея

...
Няма причини да се разколебавам в тази идея. Тази идея
Коментари Харесай

Николай Радулов: Не се доказа нищо, защото не беше дадена възможност да се работи по случая

" Няма аргументи да се обезсърчавам в тази концепция. Тази концепция не е на премиера, а на цялото общество. Неговото съблюдаване демонстрира дали сме демократични общество или страната се ръководи по различен метод ", това съобщи Николай Радулов, зам.-председател на Комисията по вътрешна сигурност към Народно събрание, пред Българска национална телевизия.

" Това, което направи Министерство на вътрешните работи беше изцяло законно. Министерство на вътрешните работи нямаше различен метод, по който да се опита най-сетне да вкара в прецедура няколкото отчетливи слуая, в които Борисов прави нещо нелегално. Това не се потвърди, тъй като не беше дадена опция да се работи по случая ", добави той.

" Главният прокурор в отговор на премиера споделя, че дупката с, 500-те милиона " Я открихме ние ", само че като сте разслевдали, разкрили ли сте кой е отговорен за тази дупка в бюджета...? ", насочи запитване към държавното обвиняване Радулов.

" Очевидно е, че имаше потребност най-малко да се покаже на хората, в случай че не невъзможността да се работи съществено без една реформирана прокуратура, то същинското ѝ отношение към корупцията у нас. В доста значими случаи през последните месеци прокуратурата се оказа спирачка ", безапелационен беше той.

По думите му в Министерство на вътрешните работи и службите има потребност от съществени промени:

" Те са кадрови и несъмнено институционални. Всяка смяна не може да бъде сполучлива, в случай че не се поддържа от управленията на тези структури. Трябва промени по какъв начин тези хора са стигнали до тези позиции и по какъв начин са се проявявали ", сподели още Радулов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР