Няма причина за предсрочни избори, при положение, че вървим към

...
Няма причина за предсрочни избори, при положение, че вървим към
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Няма причина за предсрочни избори

Няма причина за предварителни избори, в случай, че вървим към 4% растеж на стопанската система, безработицата падна под 5%, бюджетът ни е с 2 милиарда лв. остатък и е обещано началото на сериозна административна промяна. Така от Девин министър председателят Бойко Борисов отговори на настояването на водача на партия " Воля “ Веселин Марешки за избор на съмнение в държавното управление.

Всяка политическа партия и всеки водач, изключително когато е желал да стане някой, а не е, става озлобен. Това сподели Бойко Борисов:

Идваше в централата да приказваме, тъй като искаше да става вицепремиер. Тогава нищо не му пречеше, тъй че като не им се получи нещо, стартират да стават злобни. Това е обикновено, само че в случай, че ние вървим към 4% растеж на стопанската система, че безработицата падна под 5%, че бюджетът ни е на 2 милиарда остатък. Кое да провокира тези избори, като знаем какво ни чака зад нас? Напротив – административната промяна върви доста добре. В скоро време ще имаме и по-добри резултати.

Премиерът разяснява и политическия план на Слави Трифонов :
Аз постоянно поисквам триумф на всеки, който желае да направи политическа партия. Тогава излиза наяве какъв брой е мъчно. В ГЕРБ има 1200-1300 индивида общински съветници, регионални шефове, министри, заместник-министри, депутати, шефове на организации, заместител регионални шефове, кметове, заместник-кметове. От чужбина ли ще ги докарат? Откъде ще ги съберат? Един да те издъни, би трябвало да се обясняваш месеци наред. Пожелавам му триумф. Това е демокрацията.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР