Няма перфектни хора. Враждата неизбежно пламва от време на време

...
Няма перфектни хора. Враждата неизбежно пламва от време на време
Коментари Харесай

Според зодията: Кои зодии са в постоянна вражда помежду си

Няма съвършени хора. Враждата неизбежно пламва понякога сред хората и нито един знак на Зодиака не прави изключение. Всички ние от време на време се ядосваме, а реакцията ни е друга, съгласно характера и темперамента ни. Да я разгледаме в този момент поотделно за всяка една зодия. С усмивка и обич.

Овен

Овенът не може да понася хора, които са мудни и се управляват от възприятията си. Овенът и Рибите, да вземем за пример, са два антипода в това отношение. Овенът е бърз, с изчерпателен разум и всички, които се туткат към него го изнервят доста. Вбесява се още от безхаберие и незначителност.

Телец

Телецът се нуждае от основателна причина да се ядоса същински. Една от тези аргументи е цялостното равнодушие. Тези хора не търпят да бъдат пренебрегнати. От всичките 12 знака най-смешно е да наблюдавате Телец, в компанията на Овен и Близнаци. С тези хора Телецът в никакъв случай няма да откри покой. Ще се вбесяват взаимно, до момента в който някой от тях най-накрая не реши да си тръгне.

Близнаци

Близнаците не знаят по какъв начин да ненавиждат, само че елементарно отхвърлят компанията на хора, които не ги интересуват. Най-скучните за тях са Козирозите, които постоянно са внимателни и се опасяват да опитват. Точно те вбесяват най-вече Близнаците – просто двата знака нямат съвсем нищо общо между тях.

Рак

На пръв взор Раците нямат причина да ненавиждат никого, само че за тях е доста мъчно да поддържат връзка с нарцистични хора. Най-често това са Лъв и Скорпион, а от време на време и Везни. С тях Ракът може да развие единствено омраза, има нетърпимост към такива персони.

Лъв

Лъвовете постоянно враждуват с тези, които ги превъзхождат в нещо. Ако Лъвът бъде надвит, тогава рискувате да станете негов зложелател. По принцип, макар егоизма и желанието си за власт, много рядко враждува с някого, тъй като бързо се уморява, само че Скорпионът или Козирогът могат да го вбесят обезпечено.

Дева

Девите не могат да понасят егоисти и лицемери, които обичат да се преструват. Но по принцип тази зодия е доста миролюбива, склонна да изслушва и съчувства, по тази причина не са доста хората, които ще съумеят да вбесят една Дева. Все отново, може да се каже, че й е най-трудно да откри общ език с хора зодия Везни, Стрелец и Риби. Везните поради лицемерието, Стрелецът поради нарцисизма си, а Рибите тъй като са прекомерно нерационални.

Везни

Везните са приятни за всички, само че те враждуват с тези, които осъждат тяхната безнаказаност и лекомисленост. Това са на първо място Дева и Рак. Везните могат да бъдат гъвкави и търпеливи, по тази причина те простят високите условия на тези два знака.

Скорпион

За един Скорпион е необикновено мъчно да поддържа връзка със Стрелеца. Скорпионът е див звяр по природа, което се отразява зле както на другарството, по този начин и на любовта. С течение на времето или съвсем незабавно, приликата на тези полярни знаци води до неспирна омраза.

Стрелец

Стрелците извънредно доста досаждат с мегаломанията и странностите си, най-много вбесяват Скорпионите. Също по този начин им е мъчно да вдървен силата на Рибите, които наподобяват на Стрелеца безпределно лигави. Определено хората зодия Риби са в положение да вбесят един Стрелец, както никой различен.

Козирог

Близнаците са зодията, която вбесява Козирозите най-вече. Тези два знака въобще не могат да се усетят, камо ли да се схванат. Тази лекост, с която Близнаците препускат в живота, просто оставя Козирозите в ступор. Ако тези хора работят в еднакъв екип, предвид на разликите в тяхната философия на живота, те най-вероятно ще се карат през час.

Водолей

Водолеите мъчно поддържат връзка с доста хора, само че не демонстрират това на никого. Те съвсем в никакъв случай нямат врагове. Те се упрекват за своите проблеми, а в други случаи постоянно намират метод да ги разрешат сполучливо.

Риби

За Рибите е мъчно да поддържат връзка с Водолей, които непрестанно се стреми към знание за света и в никакъв случай не седи на едно място. Водолеите са решителни и безкомпромисни, а Рибите се нуждаят от повече време, с цел да вземат решение, тъй че не могат да понасят Водолеи до себе си. При Рибите възприятията са преди всичко, затова хората от зодия Дева или Овен също ще ги вбесят сполучливо.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР