Няма отговор, проблемът е голям – много студенти ще останат

...
Няма отговор, проблемът е голям – много студенти ще останат
Коментари Харесай

Студенти плашат с гражданско неподчинение заради топла вода, без ремонт може да има голяма авария

Няма отговор, казусът е огромен – доста студенти ще останат без топла вода. Това съобщи ръководителят на Националното посланичество на студентските препоръки Даниел Парушев. Студенти са подготвени на митинг поради двумесечно прекъсване на топлата вода в Студентски град, само че освен там няма да я има услугата.
Парушев избухна пред Нова телевизия, като попита по какъв начин ще си мият ръцете и взе да си спомня по какъв начин било през XX век и по какъв начин се топлела вода с кафениче. А по какъв начин ще се къпят – при другари. " Готови сме на гражданско непокорство ", продължи Парушев.
Досега „ Топлофикация София ” не беше обяснила каква е повода за огромното прекъсване. Елизабет Павлова, представител на сдружението, дефинира ситуацията като извънредно неприятно, само че подсети повредата от 2017 година и по какъв начин доста хора останаха без парно и топла вода. Трябва да се подмени магистрален топлопровод – това значи замяна на сектори, които могат всеки миг да аварират. Поискали сме удължение на работното време и се надяваме да съкратим оптимално времето за ремонт, добави Павлова и даде обещание среща с представителството на студентите.
В последна сметка, въпросът наподобява опира до това - без топла вода през лятото или без топла вода и парно през зимата? Студентите от репортажа на Нова обаче наподобява не схванаха, че не става въпрос за профилактика, а за главен ремонт.
Още: " Прокуратурата ще ревизира повредата на " Топлофикация ", без сметки за студените дни "
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР