Няма основание да твърдим, че изборите са били нечестни. Компромисът

...
Няма основание да твърдим, че изборите са били нечестни. Компромисът
Коментари Харесай

Политически анализатор: Вероятността БСП да излъчи правителство е минимална

Няма съображение да твърдим, че изборите са били нечестни. Компромисът е качеството, което би трябвало да води политическите партии напред ", това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS Слави Василев, политически анализатор.

Той добави, че в случай че президентът може да помогне за основаване на държавно управление, той ще го направи, само че по-скоро Радев ще се постарае да показа своя визия, в случай че партиите не съумеят да се спогодят.

Анализаторът има вяра, че Слави Трифонов ще върне мандата, тъй като той няма да жертва имиджа си пред гласоподавателите и няма да взе участие в сделки, няма да направи компромис.

" Ако това Народно заседание излъчи държавно управление, Румен Радев ще му предложи своите промени в Конституцията ", добави още той.

За него вероятността Българска социалистическа партия да излъчи правителство е минимална, макар че ще им бъде даден мандат от президента.

" Ако този парламент претърпи провал, за хората ще стане ясно, че действителна смяна няма да се случи посредством партиите, а посредством промяна на системата и президентска република. Този парламентаризъм е провален, само че още не е ясно за всички ", безапелационен бе Слави Василев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР