Няма опасност София да остане мръсна. В това увери лидерът

...
Няма опасност София да остане мръсна. В това увери лидерът
Коментари Харесай

Софиянци избрали Васил Терзиев и затънали в боклук


Няма заплаха София да остане мръсна. В това увери водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов пред публицисти в коридорите на Партийния дом. Припомняме, че Борисов е и някогашен кмет на София и като подобен води люти разногласия за боклука на София с тогавашния министър-председател Сергей Станишев. Кампанията му за кметските избори мина под знака на репликата, че ще изгони Вълка от столицата.

В коридорите на Партийния дом през днешния ден, 11 април 2024 година, водачът на ГЕРБ поде тематиката за Завода за отпадък и по какъв начин работи той, която през вчерашния ден беше във фокуса на общинските съветници на ГЕРБ, които вървяха на инспекция на място. На брифинг след този на кмета Васил Терзиев, греберите в Столичния общински съвет обявиха, че не виждат никакви незабавни ограничения, които да са се подхванали от страна на новия кмет, макар че такива незабавни ограничения би трябвало да се вземат.

По думите на Борисов софиянци избрали Васил Терзиев за кмет и затънаха в отпадък .

" Как 10 години нямаше проблем, а в този момент се явиха за 5 месеца всички проблеми? Нали я избавиха от нас, а в този момент внезапно затънахте в отпадък. Когато станах кмет, станах кмет поради боклука в Суходол ", спомни си Борисов, като даде образец, че в този момент сметището в Суходол било рекултивирано и всичко било наред.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР