Няма обрат в решението ни - ще постигнем сделка за

...
Няма обрат в решението ни - ще постигнем сделка за
Коментари Харесай

От Воля си признаха: Търсим сделка с ГЕРБ, необходими сме им

Няма поврат в решението ни - ще реализираме договорка за българския народ, от която той ще бъде удовлетворен. Това сподели националният представител от " Воля " Пламен Христов.
„ Не става въпрос за поврат, тъй като през вчерашния ден обявихме нашите планове. След като го направихме, през целия ден слушаме по медиите изказванията на Красимир Каракачанов и на Валери Симеонов, че и без хапчетата на Марешки слънцето щяло да изгрее .
В 9.00 ч. откакто през днешния ден не се регистрирахме стана ясно, че има потребност от хапчетата на господин Марешки , в случай че употребявам терминологията на министър Каракачанов. След като се регистрирахме на втория път спасихме министър Каракачанов да върви да търси лекуване при Движение за права и свободи. Позволявам си да се показвам метафорично изцяло в стила на министър Каракачанов “, сподели още Пламен Христов.
„ За страдание разбрахме преди малко, че министър Каракачанов се е разболял и няма да участва на парламентарен надзор, с цел да отговори на въпроса, който предстоеше да му зададем.
Мисля, че цялата общност и феновете на всички медии виждат защо става въпрос в българския парламент. Говорим и за всички е значимо единствено и само дали ще влезем, дали ще се записваме, дали ще има кворум. Никой не задава въпроса, в случай че има кворум с помощта на „ Воля “ - какво ще се свърши “, добави Пламен Христов.
„ Стана ясно, че ние сме нужни, тъй че предстоят диалозите в сряда. Тогава ще забележим дали българският парламент продължава да има потребност от хапчетата на Марешки или не “, посочи Пламен Христов.
„ По този метод ще стартираме да вършим нещо в този парламент и ще спрем да се занимаваме с дребнотемие. Демонстрацията я направиха Българска социалистическа партия . Ние вършим нещо градивно. Нещата стартират да се движат.
Ще забележим и в сряда по какъв начин ще приключат диалозите ни. Мисля, че това ще е ползотворно. Всички приказват дали търсим договорка - да, ние търсим договорка , да ние ще изнудваме от името на българския народ “, изясни още Христов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР