Няма нужда да се лъжем - вероятно всички сме го

...
Няма нужда да се лъжем - вероятно всички сме го
Коментари Харесай

Защо не е добра идея да сватосваме своите приятели?

Няма потребност да се лъжем - евентуално всички сме го правили. Опитвали сте да сватосате свои близки другари, тъй че да бъдат дружно. Съпругата ви има готина другарка, а някой симпатяга от вашата компания също е самичък сега? Първата мисъл, която ви идва в главата, е да ги запознаете, с цел да ги съберете. В тази публикация ще ви дадем няколко аргументи да НЕ Гражданско отделение вършиме. Сериозно, това не е добра концепция. Вижте за какво: 

Трудно може да вземете страна 
Не ставайте заложници на непрекъснато мрънкащите си другари
Много хора непрекъснато се оплакват от живота. За тях това е метод на връзка, опция да се отърват от ненужните страсти, способ за...
Прочети повече
Представете си, че възникне спор и би трябвало да вземете страна. Няма да е прелестно да избирате сред свои близки другари, нали? Много постоянно ще попадате в такава обстановка, изключително в случай че хората, които сте събрали дружно ви молят да влезете в роля на съдия. Няма по какъв начин да приключи добре за всички, а в двата случая постоянно ще сте от прецаканите. 

Може да излезете отговорни

Има и нещо друго оттатък вземането на страна. Приятелите нормално се доверяват на вашата преценка и ще са по-склонни да смъкват гарда когато вие им препоръчате някой. Логиката? Познавате ги добре и знаете кое е добре за тях. Все отново може да влезете в ролята на виновниците, в случай че хората се разделят, а вие сте тези, които сте създали по този начин, че да бъдат дружно. Не ставайте изкупителна жертва. 

Счупен телефон
3 знака, че тези хора не са ви същински другари
Приятели - колкото и тривиално да звучи, с помощта на тях животът ни става доста по-богат и благополучен. Те са неразделна част от живота н...
Прочети повече
В стадия на свалките доста постоянно могат да ви питат да предадете известия на другия или да ви питат за мнение какво може да хареса и какво - не. Това ще ви постави в неприятната роля на консултант и медиатор сред двама души, които се пробват да схванат дали са един за различен. Може да е вълнуващо първоначално, само че по-късно ще стане много уморително. 

Това са единствено три от аргументите за какво не си коства да влизате в ролята на сватовници за своите другари. Ако някой харесва другия ги насърчете да се опитат, само че не се ангажирайте повече от това. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР