Няма нищо по-лесно от това да решиш, че искаш да

...
Няма нищо по-лесно от това да решиш, че искаш да
Коментари Харесай

6 сигнала, че не трябва да правиш секс с него

Няма нищо по-лесно от това да решиш, че искаш да правиш секс с някого. Но какви са знаците, които ти подсказват, че ще бъде неточност да го направиш? Екипът на Dama.bg те поучава да прочетеш деликатно и да се запознаеш с ясните сигнали, които ще ти покажат, че е по-добре да пропуснеш интимните милувки.

Мислиш, че ще го накараш да те хареса повече

Ако смяташ, че сексът е методът да се харесаш на някой мъж, то те съветваме да помислиш още веднъж. В никакъв случай не трябва да оставаш с усещането, че в случай че един мъж не те харесва, то възприятията му изцяло ще се трансформират след буйна вечер.

Виждате се доста рядко

Срещате се от няколко седмици, само че през това време сте съумели да се засечете единствено два или три пъти. Ако той е непрекъснато ангажиран и не може да откри време за теб, очевидно желанието му да се виждате не е толкоз огромно. Сексът с него няма да промени възприятията му и няма да го накара да се вижда с теб по-често.

Той не търси нищо съществено, само че ти да

Още в самото начало на връзките ви, той ясно ти съобщи, че не търси сериозна връзка, а просто желае да се забавлява. Ти, въпреки това, искаш да задълбочиш връзките си с него и смяташ, че сексът е методът да го постигнеш. Грешка! Той няма да промени желанията си, а ти ще хлътнеш още повече.

Той е някогашен на твоя другарка

Той те притегля неустоимо и към този момент си представяш какво би било, в случай че прекарате нощта дружно. Не, горещо те съветваме да не навлизаш в тези непознати води, тъй като ще развалиш връзките с приятелката си, а и той ще се усеща неудобно да поддържа връзка с теб. Алкохолът оказва въздействие И двамата сте пийнали, което постоянно води до необуздани стремежи. Но би било най-добре да се въздържиш от сходни интимни прекарвания, тъй като опцията на сутринта горчиво да съжаляваш са доста огромни.

Списъкът му с някогашни е доста дълъг

Когато чуеш мъж да се хвали с какъв брой доста дами е бил, сигурно не търси нищо съществено. Не е по никакъв начин добра концепция да се превръщаш в следващата му численост. Освен това е доста по-вероятно да успееш да задържиш интереса му, в случай че откажеш буйните милувки, които той ти предлага.

Източник: Dama.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР